Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Archived Trackers > BT.Manager (phpMyBitTorrent)
Reply
  #1  
Old 17th January 2019, 14:04
mitch's Avatar
mitch mitch is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
France
Posts: 43
Default error after new install
hi
I changed host and when I put my site back online with my old database this message appeared.
in my table torrent_config I changed the necessary values, especially the path to my folder, but my site don't work.
are there any other things to change? which version of php is needed? Thank you


Quote:
My User WARNING [2] fopen(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/clients/client1/web2/web/cache/sql_0fea6a13c52b4d4725368f24b045ca84.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/client1/web3/web:/var/www/clients/client1/web3/private:/var/www/clients/client1/web3/tmp:/var/www/adress-removed/web:/srv/www/adress-removed/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/dev/random:/dev/urandom) myErrorHandler () -- /class.cache.php 237 fopen () -- /var/www/clients/client1/web3/web/include/class.cache.php 56 set_sql () -- /var/www/clients/client1/web3/web/include/class.cache.php 26 __construct () -- /var/www/clients/client1/web3/web/include/config.php 100 require_once () -- /var/www/clients/client1/web3/web/include/common.php 42 require_once () -- /var/www/clients/client1/web3/web/index.php 30 require_once () -- /var/www/clients/client1/web3/web/ Warning Error on Line 237 in File /var/www/clients/client1/web3/web/include/class.cache.phpand many more...
Reply With Quote
  #2  
Old 18th January 2019, 20:03
Fynnon's Avatar
Fynnon Fynnon is offline
xxx
 
Join Date: Nov 2007
P2P
Posts: 967
Default
yoo need to look into php.ini and change the open_basedir settings, maybe disable it by putting a ; in front of that line
Reply With Quote
  #3  
Old 21st January 2019, 08:39
mitch's Avatar
mitch mitch is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
France
Posts: 43
Default
thanks for your help, but I found it, you have to change the path in two places in the database, in torrents-config and torrents-cache-con
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 19:01. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.