Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Archived Trackers > TBDev
Reply
  #1  
Old 12th October 2021, 20:42
elvira's Avatar
elvira elvira is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Slovenia
Posts: 171
Default PHP Warning: addslashes()
Hello all,

have a error in core.php with addslashes on line 56

PHP Code:
if( !get_magic_quotes_gpc() )
{
    if( 
is_array($HTTP_GET_VARS) )
    {
        while( list(
$k$v) = each($HTTP_GET_VARS) )
        {
            if( 
is_array($HTTP_GET_VARS[$k]) )
            {
                while( list(
$k2$v2) = each($HTTP_GET_VARS[$k]) )
                {
                    
$HTTP_GET_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2);
                }
                @
reset($HTTP_GET_VARS[$k]);
            }
            else
            {
                
$HTTP_GET_VARS[$k] = addslashes($v);
            }
        }
        @
reset($HTTP_GET_VARS);
    } 
Reply With Quote
  #2  
Old 14th October 2021, 23:47
MicroMonkey's Avatar
MicroMonkey MicroMonkey is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
P2P
Posts: 40
Default
I dont use this source, but get_magic_quotes needs removed from your code. Thats the issue
__________________
More torrenttrader stuff at https://torrenttrader.uk
Reply With Quote
  #3  
Old 15th October 2021, 16:34
budgie's Avatar
budgie budgie is online now
Senior Member
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 111
Default
derr, can u read code hes using old tbdev derv so hes using old PHP
Reply With Quote
  #4  
Old 16th October 2021, 05:05
MicroMonkey's Avatar
MicroMonkey MicroMonkey is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
P2P
Posts: 40
Default
Quote:
Originally Posted by budgie View Post
derr, can u read code hes using old tbdev derv so hes using old PHP
since you know everything, why didnt you help? Jus wonderin..lol .and maybe you are right. I made an assumption that this person was using a newer version of php and thats what messed up the code for them. I accept that fault
__________________
More torrenttrader stuff at https://torrenttrader.uk
Reply With Quote
  #5  
Old 17th October 2021, 11:51
DND's Avatar
DND DND is offline
VIP
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,144
Default
where does it says he is using old php software? stop assuming things and just ask the person
__________________
Need HELP!? I can install:

  1. Server/VPS (Debian,CentOS,Ubuntu,Fedora, FreeBSD) Optimization and ... + Modules
  2. Webserver Windows/Linux (Apache/Lighttpd/Nginx/Mysql/PhpMyAdmin/SSL) Optimization and ... + Modules
  3. Seedbox Windows/Linux (uTorrent,rTorrent,libTorrent,ruTorrent) + Modules
  4. TBDev Support
  5. Gazelle Support Install
  6. TSSE Install Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 14:26. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.