Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Trackers > Project U-232
Reply
  #1  
Old 07-10-16, 12:11
Napon's Avatar
Napon Napon is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
P2P
Posts: 188
Thumbs up [Legend browse][v3]
[Legend browse][v3]

.....

Last edited by Bigjoos; 24-10-16 at 15:48. Reason: Code removed. Logic is incorrect and is not functional, code also missing..
Reply With Quote
  #2  
Old 10-10-16, 23:34
Bigjoos's Avatar
Bigjoos Bigjoos is offline
U-232 Dev
 
Join Date: May 2008
United Kingdom
Posts: 244
Default
The code you've attempted to write is useless, the logic in the code is proper fucked and will never work, there's vital parts completely missed which are based on flawed logic to begin with.

Bitwise is not some copy paste affair I'm afraid, and it dam well shows here. All this to control some freakin html on browse.php, seriously dude ?


This can be filed under pish, this just wastes everyone's time.


A simple global define true or false would suffice, but you would know that already if you were a coder.

Code:
$INSTALLER09['browse_legend']  = true;
Code:
".($INSTALLER09['browse_legend'] ? "<table><tr><td>Browse legend html shit here</td></tr></table>" : "")."
Don't bother wasting your time posting mods for U-232, we don't need the hassle.

Last edited by Bigjoos; 24-10-16 at 15:47.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Bigjoos For This Useful Post:
DND (10-10-16), yoooov (24-10-16)
Reply

Tags
browsev3 , legend

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 17:43. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.