Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Torrents Trackers > phpMyBitTorrent (BT.Manager)
Reply
  #11  
Old 16-09-12, 20:32
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 294
Default
When you click where it says to click, should the message desappear as in bvlist?Cause even if i click it, the message remains...
if it can't be fixed, i think they will have to refresh the index...
Reply With Quote
  #12  
Old 16-09-12, 22:11
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 1,989
Default
in the shout box on idle?
the hole page should refresh
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Managerô forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #13  
Old 16-09-12, 23:31
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 294
Default
it refreshes but the message remains...not like in bvlist where the message gets replaced by
Code:
Notice: Click here to submit your tracker to our - Trackers Directory!
Reply With Quote
  #14  
Old 17-09-12, 00:06
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 1,989
Default
sounds like you have a browser cache issue
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Managerô forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #15  
Old 17-09-12, 00:14
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 294
Default
i do not know if that is bad or worse!
All i know is that i have some small issues...
Reply With Quote
  #16  
Old 17-09-12, 01:51
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 1,989
Default
you never did answer me about
admin->shoutbox
Shoutbox refresh rate
and
Shoutbox Idle Time
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Managerô forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #17  
Old 17-09-12, 02:03
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 294
Default
if i tell that now i understood completely what u where saying you 'll take me for a fool?

Anyway...
refresh rate 10
idle time 60
shouts to show 50
Reply With Quote
  #18  
Old 17-09-12, 02:07
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 1,989
Default
OMG
10ms
60ms
thats whats going on lol
try
60000
and
3000000
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Managerô forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #19  
Old 17-09-12, 02:17
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 294
Default
Thanks man everything works good...the message after refreshing doesn't show...the avatar in shoutbox is displayed and the torrent's description is shown right away without being forced to ckick on torrent information button...[

Bump:

Ooops i did it again!My mistake for altering the numbers!

Bump: I thought it was seconds...!
Reply With Quote
  #20  
Old 17-09-12, 02:45
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 1,989
Default
I probably should have stated in the help tips it was ms and not seconds
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Managerô forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
Reply

Tags
behaves , mainphp , strange , theme

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 20:12. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.