Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Trackers > phpMyBitTorrent (BT.Manager)
Reply
  #11  
Old 16-09-12, 16:37
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 293
Default
it has only utf8_bin i changed it to this but still question marks are displayed in the page......
Reply With Quote
  #12  
Old 16-09-12, 16:45
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 2,045
Default
I well check my files
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Manager forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #13  
Old 16-09-12, 16:46
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 293
Default
ok Joe...
Reply With Quote
  #14  
Old 16-09-12, 16:56
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 2,045
Default
please show me what your table structure looks like
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Manager forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #15  
Old 16-09-12, 17:02
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 293
Default
Right now looks like this:Changed the bonus name and description to utf8_bin
Attached Thumbnails
7.jpg   8.jpg  
Reply With Quote
  #16  
Old 16-09-12, 19:10
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 2,045
Default
you need to let php incode the text like so
PHP Code:
$db->sql_query("UPDATE `".$db_prefix."_bonus` SET `description` = '".addslashes(strip_tags(urldecode('Αν φτάσετε τα σημεία για αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτά τα σημεία σχετικά με την πετάξει σε κυκλοφορία, αν αφαιρέσουμε τα σημεία και θα λάβετε την κίνηση.')))."' WHERE `torrent_bonus`.`id` = 1;"); 
and that inturn inserts text like this
Code:
Αν φτάσετε τα σημεία για αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτά τα σημεία σχετικά με την πετάξει σε κυκλοφορία, αν αφαιρέσουμε τα σημεία και θα λάβετε την κίνηση.
into the data base then php decodes it to this
Quote:
Αν φτάσετε τα σημεία για αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτά τα σημεία σχετικά με την πετάξει σε κυκλοφορία, αν αφαιρέσουμε τα σημεία και θα λάβετε την κίνηση.
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Manager forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #17  
Old 16-09-12, 19:15
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 293
Default
so you are telling me to run sql command like this and it will work?just alter the greek text of each command accoardingly and the id in the end?
Reply With Quote
  #18  
Old 16-09-12, 19:19
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 2,045
Default
yes you can see how it worked here
http://guv2.com/3/pmbt/mybonus.php
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Manager forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
  #19  
Old 16-09-12, 19:29
Giorgatzelos's Avatar
Giorgatzelos Giorgatzelos is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Greece
Posts: 293
Default
when i run your command it shows me this...
Attached Thumbnails
9.jpg  
Reply With Quote
  #20  
Old 16-09-12, 19:39
joeroberts's Avatar
joeroberts joeroberts is offline
BT.Manager Owner
 
Join Date: Jan 2008
United States
Posts: 2,045
Default
you can not run it in phpmyadmin you add the line to one of your php files
and when you load that page it well run the query.
__________________
Do not ask me to help you work on your site that is not phpMyBitTorrent
Do not ask me to make a mod for any other source
Do not Ask me to setup your site.
I will no longer help you setup your site, there is a setup script if you have trouble with it post in the forum here or in BT.Manager forum
My Current Demo is here http://demo.btmanager.org/
Reply With Quote
Reply

Tags
code , greek , parts , translation , unknown

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 20:45. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.